Fish Creole

(visgerecht)

Ingrediënten
1 kg visfilet
2 eetlepels boter
2 uien, fijngehakt
2 stengels bleekselderij, gesneden
1 groene paprika, fijngesneden
kg tomaten, in schijfjes
1 laurierblad
2 eetlepels peterselie, fijngehakt
1 kop broodkruim
1 theelepel zout
7 zwarte peperkorrels
8 dunne schijfjes citroen

Bereiden
Verhit de boter in een koekenpan en roerbak de ui, selderij en paprika in 5 minuten. Voeg tomaten, laurierblad en peterselie toe en stoof 10 minuten. Roer het broodkruim, zout en peperkorrels door alles heen.
Leg de helft van de vis in een lage, beboterde vuurvaste schaal. Verdeel de helft van de saus hierover en leg er 4 plakjes citroen op.
Leg de rest van de vis erop en verdeel de rest van de saus en citroen.
Zet de schaal 30-40 minuten in een voorverwarmde oven (180 °C)