Cassava Cake

(Cake)

Ingrediënten
Cake:
1 kg geraspte cassava (diepvries, toko)
1 blik (400 ml) gezoete gecondenseerde melk (bewaar 1/3 hiervan voor de topping) (toko)
300 ml koffiemelk
1 blik (400 ml) kokosmelk (bewaar 1/3 hiervan voor de topping) (toko)
1 blik (400 ml) kokoscrème(bewaar 1/3 hiervan voor de topping) (toko)
10 eetlepels suiker
3 eieren
3 eiwitten
15 eetlepels geraspte kokos (toko)

Topping:
3 eidooiers
1/3 van de gezoete gecondenseerde melk (zie boven)
1/3 van de kokosmelk (zie boven)
1/3 van de kokoscrème (zie boven

Bereiden
Verwarm de oven op 175 graden Celsius.
Meng in een grote kom alle ingrediënten voor de cake: goed mengen!
Bekleed de bodem van een grote springvorm met bakpapier en vet de randen in. Schenk het mengsel in de springvorm.
Zet de vorm in de oven en bak de cake totdat hij niet meer vloeibaar is (ongeveer 30 minuten; controleren met een satéprikker).
Meng de ingrediënten voor de topping. Neem de cake uit de oven en schenk de topping eroverheen. Zet terug in de oven en bak nogmaals 20-30 minuten.
Laat de cake geheel afkoelen alvorens te eten.